Optagelse af nye medlemmer

Er du mindst 17 år, og kunne du tænke dig at synge gospel, så er Roskilde Gospel Singers måske lige noget for dig. Vi mødes hver torsdag fra kl. 19.00 – 21.30 i Jakobskirken i Roskilde. Vores øveaften foregår i en dejlig inspirerende og hyggelig atmosfære, hvor vi ønsker at opnå den største sangmæssige glæde. 

Som medlem af Roskilde Gospel Singers har du mulighed for at deltage i koncerter, workshops, gospelgudstjenester, velgørenhedsarrangementer og mange andre spændende oplevelser. Roskilde Gospel Singers ønsker et højt musikalsk niveau.

For at blive optaget i koret, er det derfor en fordel, hvis du har erfaring med at synge i flerstemmigt kor, og meget gerne rytmisk. Nye medlemmer gennemgår en stemmeindplaceringsøvelse, så vi er sikre på, at du bliver placeret helt korrekt i koret. Det kræver ingen særlig forberedelse.

Det musikalske niveau kommer dog aldrig før fællesskabet i koret, og vi ønsker at være et fællesskab, hvor der er plads til forskellighed, og hvor vi kender hinanden godt.

Medlemskab af Roskilde Gospel Singers koster pt. 425,00 kr. halvårligt for unge under 26 år, og 725,00 kr. halvårligt for alle andre. Vi optager nye medlemmer hvert år i januar og september.

Ønsker du at blive optaget i Roskilde Gospel Singers, kan dette ske ved henvendelse til medlemskoordinator Ulrik Lønberg på mail: ulrikloenberg@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!