Om Dirigent og Pianist

Dirigent Randi Bech Højgaard

Korets dirigent siden 2018 er Randi Bech Højgaard, som er cand.mag. i musikvidenskab, med speciale i kor- og musikledelse samt læring i musikalske fællesskaber. Randi har været vild med gospel siden hun var lille, og har rigtig mange års erfaring i gospelverdenen – både som dirigent, workshopholder, samt stemmecoach. 

Randi er en spændende og energisk underviser, med et højt ambitionsniveau med fokus på den kropslige oplevelse af musikken og der bliver helt sikkert både danset, sunget og grinet i øvelokalet. Randi arrangerer og tilpasser sange, så de passer til koret, og hun nyder at lege med andre genrer og give det gospellyd – det kan være pop, folkeviser eller noget helt tredje. 

Pianist Emil S. Christensen

Emil blev tilknyttet Roskilde Gospel Singers i sommeren 2015. Emil er en ung og meget talentfuld pianist og komponist, som allerede har flere års erfaring med gospelmusik.

Emil har spillet klaver siden han var 12 år, og har uddannet sig på MGK. Til daglig læser Emil musikvidenskab på Københavns Universitet. Derudover komponerer og udgiver Emil sin egen musik.Om Emils spillestil kan siges, at den er både dynamisk og kontrolleret, men også meget følsom og passioneret. Emil har på kort tid sat sit helt eget præg på Roskilde Gospel Singers.